Hisarbey Şehit Uğur Sarıkaya İlkokulu


Vizyon: Milli Eğitimin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceğimizi bütünleştirerek değişimlere açık, özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Geçmişten geleceğe köprü kurarak ve geleceği bugünden yaşayarak, Milli Eğitimin Amaçları doğrultusunda birey yetiştirmek, kaliteyi arttırarak örnek ve lider bir okul olmak.

Misyon: Biz; öğrencilerimizin yeteneklerini geliştirerek, gelecekte seçecekleri mesleklere yönlendirmek, rehberlik yapmak, hayatta başarılı olmalarını sağlamak, çağın ihtiyaçlarına cevap veren beceriler kazandırmak, kendilerine güvenen, sosyal yönden aktif ve çalışkan bireylerin yetişmelerini sağlamak için varız.

Başarılar: 0

Saatler: 8:30 14:50
Isınma: kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02745275012

Belgegeçer - (274) 527 5012

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://hisarbey.meb.k12.tr

Adres - BEYCE MAH. AŞAĞI TEPECİK SK. BEYCE ŞEHIT ER MUSTAFA NERKIS ORTAOKULU NO 1 SİMAV / KÜTAHYA

Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :2891
Öğretim Şekli :normal

Yerleşim Yeri - Kasabanın Adı :Hisarbey Köyü Kasabanın kısa Tarihçesi :1530 Yılına ait Osmanlı Tapu tahrir defterinde kayıtlı olan 55(ellibeş)Simav köyünden biride,Simav dağını kuzey eteklerinde Kırvadi ovasına hakim bir noktada bulunan HİSARBEY köyüdür. Hisarbey 25/08/1994 yılında Simav çayı kenarındaki Kusumlar Köyü ile birleşerek Belediye teşkilatı kurulmuştur. Kasabanın geçim durumu:Tarım ve Hayvancılık

Adres - BEYCE MAH. AŞAĞI TEPECİK SK. BEYCE ŞEHIT ER MUSTAFA NERKIS ORTAOKULU NO 1 SİMAV / KÜTAHYA

Ulaşım Toplu taşıma araçları

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 19